Contact
Copyright © Turtle-dive. Gibielle.nl is onderdeel van Turtle-dive  Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Gibielle.
Gibielle Producten.
Geschiedenis.
Over Gibielle.
Garantie.
Contact.
Dealers.
In 1960 werd GIBIELLE als een afzonderlijke onderneming opgericht. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bouwen van allerlei soorten mallen. Maar ook de verwerking en het gieten van metalen zoals, aluminium, messing en koper behoren bij de specialisatie.
In 1977 is GIBIELLE begonnen met het produceren van duik artikelen, doordat grote buitenlandse bedrijven de vraag hadden of GIBIELLE kleine details in hun producten wou en kon verwerken. Later is ze begonnen met de productie voor grote Italiaanse bedrijven. En tenslotte heeft GIBIELLE, door de evolutie op de markt, haar eigen product lijn gelanceerd, die rechtstreeks aan winkels en eindgebruikers geleverd wordt.
Dankzij nieuwe technologie en de modernisering van productie-installaties in de afgelopen jaren, zijn wij er in geslaagd, door toename van de klanten om de productie te verhogen. Dankzij het internet kan GIBIELLE eindelijk over de hele wereld bekend worden met haar producten die al sinds 1960 met de grootste zorg worden gemaakt.

Leonardo Beretta